Duiken voor senioren

Duikteam DutchGeek Diving is een gezellige en actieve duikschool voor duikers en snorkelaars. Er wordt wekelijks gedoken en daarnaast organiseert de school verschillende activiteiten zoals zwembadtrainingen en duikkampen.

Wanneer u nog niet in het bezit bent van een duikbrevet dan kunt u onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs leren duiken. Hiervoor werkt DutchGeek Diving samen met geleerde duikers. Er worden cursussen gegeven voor het behalen van PADI brevetten, waarbij naast veiligheid ook plezier voorop staat.

Duiken is een watersport, waarbij u met een zuurstoffles op uw rug langere tijd onder water kunt blijven. U kunt dit leren bij een duikschool. Ook kunt u bij een duikschool uw brevet halen om op andere plekken te mogen duiken.

Onze senioren zijn de leden vanaf 16 jaar. De jeugdleden van DutchGeek Diving mogen vanaf het moment dat ze 16 jaar worden naar de senioren, maar soms vinden ze het zo leuk om bij de junioren mee te doen en de trainers te ondersteunen dat zij nog twee jaar bij de junioren blijven.  Voor nieuwe leden geldt echter dat zij vanaf 16 jaar altijd worden ingedeeld bij de senioren.

Onze senioren bestaan voor een deel uit enthousiaste duikers die bijna wekelijks (of zelfs vaker) aan de waterkant (en onder water) te vinden zijn. Duiken voor senioren en heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.