PADI duikbrevet

DutchGeek Diving in Den Helder biedt de opleidingen van PADI aan. We staan dan ook volledig achter het systeem van PADI waar ‘leren als je er klaar voor bent’ een zeer belangrijk uitgangspunt is. De opleidingen van DutchGeek Diving kunnen in een zeer kort tijdsbestek worden gevolgd door de optimale logistiek. Denk je bij jezelf dat je het niet zo snel wilt of kunt leren, praat er gerust met ons over en we kunnen een planning maken die bij jou past.

Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en behaal je PADI-duikbrevet.

Als jij je bij de groep aansluit door je PADI-duikbrevet te halen, sluit je je aan bij de grootste en meest gerespecteerde duikgroep van de wereld, namelijk die van PADI-professionals. Het gaat hier om PADI  Instructeurs die allen een passie voor duiken hebben en actief begaan zijn met de gezondheid van de onderwaterwereld

PADI duikbrevet halen in Noord-Holland

Het leuke aan deze cursus is eigenlijk alles, omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus ben je altijd onder toezicht van een PADI Instructeur.

Hij is opgeleid om een instructeur tijdens cursussen te assisteren en hij is in staat om de verantwoordelijkheid te nemen over een groep duikers. Goede duikvaardigheden alleen zijn dus niet voldoende: Andere eigenschappen zoals sociale vaardigheden, organisatievermogen, houding & verantwoordelijkheidsgevoel zijn minstens net zo belangrijk voor je PADI! Hou hier rekening mee als je erover denkt om divemaster te worden: Kan je en (vooral) wil je de rol van divemaster vervullen? Als je het eenmaal bent zullen andere duikers je altijd de voorbeeldfunctie toebedelen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op