Duikschool Noord-Holland

Duiken of een duikcursus doen in Den Helder van PADI? Dat kan in Den Helder bij Duikschool DutchGeek Diving. We verzorgen met ons deskundig team cursussen van Open Water Diver, Advanced Open Water, Rescue Diver, Divemaster, van PADI.

U kunt bij ons in Den Helder terecht voor vele duikcursussen. Wij verzorgen ook graag uw begeleidingsduik in de Den Helder in het geval u geen buddy hebt, liever de veiligste manier zoekt, lange tijd niet gedoken hebt of nog nooit in Nederlandse water gedoken hebt.

Heeft u nog nooit gedoken en heeft u interesse? Dan verzorgen wij graag een proefduik. Na een gedegen voorbereiding maakt u met onze instructeur een heuse duik in het zwembad of buiten.

Wij stellen onszelf als doel om de duiksport voor iedereen toegankelijk te maken en een groot aantal mensen snel en goed op te leiden tot verantwoord duiker. Dit doen we door middel van onze erkende en leerzame duikcursussen. Daarnaast kunt u uzelf bij onze PADI-duikschool opgeven voor een proefduik en kunt u met ons een duik in bad maken. Een groot voordeel van ons duikcentrum is dat u op elk moment bij ons terecht kunt en de lessen ongeacht het aantal personen te allen tijde doorgaat. Het tempo bepaalt u overigens helemaal zelf. Ontspannen en plezierig duiken met oog voor de omgeving is waar wij voor staan!