Duikbrevet halen

De prachtige onderwaterwereld aanschouwen: voor veel mensen staat het hoog op het verlanglijstje. Veel reizigers kiezen ervoor om op vakantie of tijdens een lange reis hun PADI Open Water duikbrevet te halen. Omdat ze nou eenmaal op plekken zijn waar men goed kan duiken en omdat uw brevet op sommige reisbestemmingen spotgoedkoop te halen is. Maar wat zijn nu voor een backpacker de beste en goedkoopste plekken om uw duikbrevet te halen? Bij duikschool DutchGeek Diving kunt u voor een goede prijs uw PADI duikbrevet halen.

Iedereen kan in principe de PADI cursus “Open Water Diver” of “Junior Open Water Diver” volgen. U hoeft niet topatleet of wedstrijdzwemmer te zijn. Een redelijke gezondheid en een leeftijd van tenminste 10 jaar zijn de enige vereisten.

LET OP: De minimumleeftijd is 10 jaar

Het doel van de Open Water Diver opleiding is het verkrijgen van de benodigde basiskennis over duikmateriaal, duikplanning, veiligheid en het duiken met perslucht. Tevens leert u de basisvaardigheden om met perslucht te kunnen duiken. De PADI Open Water opleiding is misschien wel de belangrijkste opleiding in uw duikcarrière. Bijna al uw normen en waarden beftreffende het duiken worden hier gevormd. Daarom is het van belang dat u deze opleiding op de juiste wijze krijgt zodat u na uw opleiding niet voor verrassingen komt te staan of u met vragen blijft zitten. Duiken betekent dat u weet dat er limieten zijn en u weet waarom die limieten er zijn, duiken betekent genieten van de onderwaterwereld, maar betekent ook bescherming van die onderwaterwereld.

Bij DutchGeek Diving wordt een groep cursisten wordt begeleid door een professioneel opgeleide instructeur. Er zijn meerdere gediplomeerde en ervaren assistenten (PADI professionals) aanwezig om de cursisten individueel te helpen totdat alle vaardigheden uitstekend worden beheerst. Samen zorgen wij ervoor dat u op een ontspannen en gezellige manier kunt duiken. De theorie moet u zelfstandig thuis goed doorlezen en leren met behulp van een oefenmateriaal.

Meer vragen? Neem dan contact op.