Cursussen duiken Noord-Holland

We bieden duikcursussen en duikopleidingen op alle niveaus om u zo te laten kennismaken met duiken in Den Helder. Onze PADI duikcursussen geven u permanent toegang tot de onderwater wereld!

De certificering PADI duikbrevet is de beste optie om individueel te kunnen duiken. Wij hebben een breed assortiment duikspullen en ook ruime keuzemogelijkheden voor junioren en senioren. Een duikles brengt u in contact met de natuur en prikkelt uw zintuigen. Bekijk de zee niet slechts vanuit uw strandstoel maar ga er naartoe!

De PADI Open Water Duikcursus is de meest populaire en complete duikopleiding ter wereld. Wanneer u dit brevet haalt bent u voor de rest van uw leven gecertificeerd en kunt u vanaf dat moment onafhankelijk duiken, oftewel, zonder instructeur. Dit is de beste duikles voor diegenen die van duiken hun nieuwe levensstijl of hobby willen maken, duik en ontdek al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft, waar dan ook ter wereld! Dit brevet geeft u de vrijheid om te duiken zonder begeleiding van een professional.

Na het behalen van dit brevet kunt u meteen beginnen met uw PADI-adventure of advanced duikcursus. De duikopleiding is inclusief Duikuitrusting, studiemateriaal, de certificeringskaart, en theorie modules. U geeft aan welke dag en welk tijdstip u de zwembadsessies en de duiken wilt doen. Wij zijn flexibel. Meer vragen? Neem dan contact op.