Cursussen duiken Den Helder

Vakantie geboekt naar een prachtig land waar u ook verschrikkelijk mooi kunt duiken? Er is echter één probleem: U heeft nog geen duikbrevet, maar vindt het wel belangrijk om dit snel en op een vertrouwde en veilige manier te halen door het volgen van een duikcursus.

Wij kunnen u daarbij helpen en wel omdat wij gespecialiseerd zijn in het geven van PADI duikcursussen en in kleinere groepen met de benodigde tijd en aandacht die is gewenst.

Onze duikcursussen vinden plaats in Den Helder volgens de wereldwijd geldende PADI-standaards en brevettering. Onze cursisten komen uit heel Noord-Holland en Friesland vanwege ons vrij unieke concept en daarnaast perfecte locatie.

Ga dus direct duiken op vakantie of gewoon in Nederland en volg bij onze duikschool een PADI duikopleiding waaronder een Advanced Open Water Diver duikcursus geheel compleet met theorie, zwembad en buitenwater.

Geef iemand een PADI duikcursus cadeau of volg met zijn tweeën een cursus! Uniek, leuk, spannend en zeker een aanrader voor diegene die binnenkort op vakantie gaan en van tevoren willen leren duiken.

Dat kan bij DutchGeek Diving! Wij zijn aangesloten bij PADI. Dit houdt in dat we specialisten zijn in het geven van kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleidingen. Dus begint u net met duiken en wilt u het eerste brevet gaan halen of gaat u op voor u instructeur schap bij ons bent u aan het goede adres.

Onze filosofie is dat we geen duikcursus geven maar duikers opleiden. Wij zorgen ervoor dat u na de cursus comfortabel en ontspannen in het water ligt. Als we ons hoofd echter onderwater steken dan zijn we serieus en gaan we voor kwaliteit. Dit houdt in dat als u bij ons de opleiding volgt we u een 100% slagingsgarantie kunnen bieden. Het maakt niet uit hoelang u nodig heeft maar aan het eind van de cursus ligt u comfortabel en ontspannen in het water en kan u met uw duikbrevet overal ter wereld terecht.