Scubapro G2 inclusief zender

Scubapro G2 inclusief zender

€ 805,79

Scubapro G2 Inclusief zender

Scubapro G2 inclusief zender de meest complete computer van dit moment en gaat verder waar anderen stoppen. De luchtgeïntegreerde G2 gebruikt dezelfde menustructuur, dezelfde simpele bediening met 3 knoppen en dezelfde duiker vriendelijke functies waar de Galileo zijn reputatie als technologisch meest geavanceerde computer aan te danken heeft – en hij is ook nog eens de meest gebruiksvriendelijke ooit.

Afleesbaar Scubapro G2 inclusief zender

De G2, die gebruik maakt van biometrie in de vorm van Human Factor Diving™, heeft een gestroomlijnde kast en een prachtig full-color TFT (Thin-Film Transistor) lcd-scherm. De kast van met glasvezel versterkt thermoplastic is schokvast en uitermate UV-bestendig. Het TFT-scherm met zijn hoge resolutie kenmerkt zich door krachtige kleuren en scherpe tekens, waardoor de informatie veel beter afleesbaar is. Keuze uit schermconfiguraties. De weergave van de duikinformatie past u naar wens aan met één van de schermopties Light, Classic, Full of Graphical Tevens kunt u het display in 4 verschillende kleuren instellen, dit maakt het compas super afleesbaar.

Scubapro G2 inclusief zender Makkelijk om mee te duiken

SCUBAPRO levert de enige duikcomputers ter wereld die tijdens het duiken rekening houden met hartslag, huidtemperatuur, ademhalingssnelheid en watertemperatuur. Hierdoor zijn de berekende nultijden en decompressiestops uitermate betrouwbaar, ook onder zware duikomstandigheden. Deze gepatenteerde functies zijn ALLEEN beschikbaar op SCUBAPRO computers. OM VAN TE HOUDEN Intuïtief, betrouwbaar en robuust – alles wat u zo waardeerde in de bekroonde Galileo, heeft SCUBAPRO in de G2 gestopt plus alles waar u van droomde. De G2 is net zo kleurrijk en mooi als de wereld om u heen en staat op eenzame hoogte als complete, full-color duikcomputer. WAT ZIT ERBIJ? De Scubapro G2 inclusief zender wordt geleverd met een zende , een ‘Eerst lezen’-handleiding, een 3M displaybeschermer, een zachte box, een USB-kabel en een retractorclip. Beschikbaar met of zonder LED zender en Hartritme band.
Scubapro

Specifieke referenties